GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 1. SINIF (ÖRGÜN ve II. ÖĞRETİM) ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!
  • 2017-2018 GÜZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ

• Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf öğrencileri (Örgün ve II. Öğretim), öğrenci numaralarının son hanesindeki rakama göre ders seçim yapmaları gerekmektedir. Numaralarının son hanesi ‘TEK’ olanlar A ŞUBESİ’ndeki, ‘ÇİFT’ olanlar ise B ŞUBESİ’ndeki dersleri, akademik takvimde yer alan 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında seçerek, ders seçim işlemlerini tamamlamalıdır.

• 2017 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Müfredat programında yer alan Yabancı Dil (Zorunlu Seçmeli) “TİY 123 ALMANCA 1 ve TİY 121 İNGİLİZCE 1” seçmeli derslerinden sadece  bir tanesi seçilecektir. Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar (Zorunlu Seçmeli) derslerinden “SBE 147 Spor Kültürü” ve “SBE 119 Satranç Kültürü” derslerinden sadece bir tanesi seçilecektir.Toplamda 7 ders (30 AKTS) seçilmiş olmalıdır.

Translate »