Akdeniz Üniversitesi Manavgat Matso Turizm Fakültesi’ nde Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
8 Mart 2018’ de Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Akdeniz Üniversitesi Manavgat Matso Turizm Fakültesi konferans salonunda İNKAY (İnsan kaynakları Yöneticileri) Dernek Başkanı Sayın Cemile AKBULUT’ un katılımıyla söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlikte konuşan Sayın AKBULUT Dünya Kadınlar gününün önemini belirttikten sonra hem bir iş kadını hem de bir insan kaynakları yöneticisi olarak sahip olduğu tecrübe ve bilgileri Fakülte öğrencileriyle paylaştı.
Akdeniz Üniversitesi Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat İYİTOĞLU, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Neslihan ONUR ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya KÖKMEN SEYİRCİ’ nin de katılımıyla gerçekleşen programda, özellikle kız öğrencilerin turizm sektöründe çalışırken karşılaşabileceği durumlar ele alındı.
Turizmde iyi bir kariyer hedefleyen öğrencilerin sorularıyla devam eden söyleşi, Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat İYİTOĞLU’ nun İNKAY Başkanı Cemile AKBULUT’ a “Teşekkür Belgesi” sunması ile sona erdi.

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi 07600 Manavgat/Antalya
Tel: 0 242 742 70 27 (Faks)