Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğrenim görecek öğrencilerin, aşağıdaki hususları dikkate almaları gerekmektedir:

1. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne kayıt olacak öğrenciler, uygulamalı derslerde mesleğin gerektirdiği üniformayı giymek zorundadırlar.
  2. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne kayıt olan öğrencilerden her eğitim-öğretim yılında (yılda iki sefer, Güz dönemi başında ve Bahar dönemi başında), ders uygulamalarında kullanılmak üzere sarf malzeme ve araç-gereç gideri alınır. Bu gider 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için  2000 TL olarak belirlenmiştir.
  3. Sarf malzeme ve araç-gereç gideri, bölümümüze yatay/dikey geçiş yolları ile gelen öğrencilerden de alınır.
  4. Sarf malzeme ve araç-gereç gideri, Şehit ve Gazilerimizin birinci derece yakınlarından alınmaz.
Eklenme tarihi :27.09.2023 15:24:35
Son güncelleme : 2.11.2023 06:51:50