“Pride of Place” “Yaşadığın Yer ile Gururlan” adlı Proje ile İlgili Bilgilendirme

Etkinlik Tarihi : 08 Mayıs 2021 - 08 Mayıs 2021
Etkinlik Yeri : Manavgat Turizm Fakültesi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesinin ortak olarak yer aldığı Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Pride of Place” “Yaşadığın Yer ile Gururlan” adlı proje Nisan ayında sona ermiştir. Bu projede genç bireylerin yaşadıkları yer ile bağlarının güçlenmesini amaçlayan ilköğretim düzeyinde bir ders içeriği oluşturulmuştur. Bu proje küçük şehirler veya kırsal bölgelerde yaşayan insanların metropol şehirlere göç etmesinin önüne geçebilecek bir dizi etkinliğin ön plana çıkarılmasını ve okullarda kullanılmasını amaçlamaktadır. Proje ile ilgili tüm detaylara ve dokümanlara https://prideofplace.eu/ adresinden ulaşılabilir. Proje sonuçlarının Antalya, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde faydalı sonuçlar ortaya çıkarmasını temenni ederiz. Proje ekibine üç yıla yakın bir süre boyunca gerçekleştirdikleri tüm çalışmalar için teşekkür ederiz.

“Pride of Place” “Yaşadığın Yer ile Gururlan” adlı projenin hedeflerini ve faaliyetlerini kısaca tanıtmayı amaçlayan doküman için TIKLAYINIZ.

Eklenme tarihi :24.07.2023 10:13:48
Son güncelleme : 24.07.2023 10:13:48