Manavgat Belediye Başkanı Dr. Nefi KARA'dan Manavgat Turizm Fakültesi’ne Ziyaret

Etkinlik Tarihi : 18 Eylül 2024 - 18 Eylül 2024
Etkinlik Yeri : MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ

Manavgat Belediye Başkanı Dr. Nefi KARA, 17.09.2024 tarihinde Manavgat Turizm Fakültesi’ni ziyaret ederek yeni Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Ceyhun Çağlar KILINÇ’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Abdullah Uslu ve Fakülte Sekreterimiz Yasemin AKKUŞ da yer aldı.

Ziyaret, eğitim alanındaki iş birliğinin önemine vurgu yaparak, bölgedeki turizm potansiyelinin artırılması hedefleri doğrultusunda önemli bir adım oldu. Başkan KARA, Manavgat’ın turizm alanındaki gelişimine destek vermek için üniversite ile daha yakın bir ilişki kurmanın gerekliliğini belirtti.

Dekan Vekilimiz KILINÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manavgat’ın turizm sektöründeki başarıları için iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve gelecekteki projeler için yeni olanaklar yaratmak adına umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Eklenme tarihi :4.10.2024 20:11:15
Son güncelleme : 4.10.2024 20:27:03