Etkinlik Tarihi : 18 Eylül 2024 - 18 Eylül 2024
Etkinlik Yeri : MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ

Manavgat Ceza İnfaz Kurumu’ndan Manavgat Turizm Fakültesi’ne Ziyaret

18 Eylül 2024 tarihinde, Manavgat Ceza İnfaz Kurumu Müdürü ve değerli cezaevi öğretmenleri, Manavgat Turizm Fakültesi’ni ziyaret ederek fakülte yönetimi ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Dekanımız Prof. Dr. Ceyhun Çağlar KILINÇ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ramazan EREN ve Doç. Dr. Abdullah TARINÇ’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, cezaevindeki mahkumların eğitim süreçlerine katkı sağlamak adına ortak projeler üzerinde duruldu.

Cezaevi yetkilileri, mahkumların eğitimine yönelik mevcut kütüphane imkânlarının yetersiz olduğunu belirterek, bu eksikliği gidermek amacıyla yeni kaynaklara ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Fakültemiz yönetimi bu konuda cezaevine kitap ve eğitim materyalleri desteği sunabilecek projeler geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Eğitim, mahkumların topluma yeniden kazandırılmasında ve hayatla olan bağlarının güçlendirilmesinde büyük bir önem taşıyor. Bu doğrultuda, mahkumların daha iyi eğitim alarak bilgi ve becerilerini artırmalarının, onların topluma uyum sağlamalarına büyük katkı sağlayacağı ifade edildi. Manavgat Turizm Fakültesi olarak, cezaevindeki mahkumların eğitim sürecine destek verecek projelere katkı sunmayı amaçlıyoruz.

Eklenme tarihi :4.10.2024 20:18:59
Son güncelleme : 4.10.2024 20:19:58