Manavgat Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği (MATOB), Manavgat Turizm Fakültesini Ziyaret Etti

Etkinlik Tarihi : 27 Eylül 2024 - 27 Eylül 2024
Etkinlik Yeri : MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ

27.09.2024 tarihinde Manavgat Turizm Otelciler ve İşletmeciler Birliği (MATOB), Manavgat Turizm Fakültesi'ni ziyaret ederek önemli bir görüşmeye imza attı. Fakültemizin değerli ev sahipliğini üstlenen Dekanımız Prof. Dr. Ceyhun Çağlar KILINÇ ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ramazan EREN’in katılımıyla, turizm sektöründe girişimcilik ve fakültemiz öğrencileri için planlanan iş birlikleri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Ziyaret, MATOB Başkanı Sayın Salih SARIKAMIŞ’ın liderliğinde; Başkan Yardımcısı Tijen Şefire ÇETİN, Genel Sekreter Zekiye ÜNAL, Finans Komitesi Başkanı Ahmet TÜRÜDÜ ve İnsan Kaynakları Komitesi Başkanı Veli EDİM’in de katılımıyla yapıldı. Toplantıda, Manavgat turizminin geleceğine yönelik projeler, öğrencilere sunulacak staj ve iş fırsatları, girişimcilik eğitimleri gibi birçok konu ele alındı.

Bu iş birliği ile bölge turizmine katkı sağlayacak projeler geliştirilmesinin yanı sıra, öğrencilerimizin sektöre daha donanımlı ve hazır bir şekilde katılmaları hedefleniyor. Fakülte yönetimi olarak, MATOB’a iş birliği fırsatları için teşekkür eder, bu tür ortak çalışmaların Manavgat turizmine değer katacağına inanıyoruz.

Resim3.jpg

Eklenme tarihi :4.10.2024 20:25:03